06-23986637

Over Scootmobielclub Putten

Het onstaan van Scootmobielclub Putten

In 2016 werd de Scootmobielclub in Putten opgericht. Samen met een enthousiast team van vrijwilligers zijn er in de afgelopen jaren al vele mooie middagen door het prachtige buitengebied van Putten gemaakt.

De vele positieve reacties van de deelnemers waren voor de Scootmobielclub Putten aanleiding om te zoeken naar een toekomst met meer structuur. In eerste instantie is onderzocht of het mogelijk was om aan te sluiten bij een bestaande vereniging of bij de Stichting Welzijn Putten.

Dit bleek helaas geen levensvatbare oplossing. Daarom besloot het bestuur te kiezen voor volledige zelfstandigheid. Winter 2018 is de Vereniging Scootmobielclub Putten formeel opgericht via een Notariële akte.

De oprichtingskosten zijn aanvankelijk door enkele bestuursleden voorgeschoten. Vervolgens heeft de vereniging de mogelijkheid geboden om een lidmaatschap af te sluiten voor de deelnemers en is extern om financiële hulp gevraagd. Tot onze grote vreugde hebben de Kringloopwinkel Overnodig en de Elektrospecialist H. van Hunen beide gevestigd in Putten, ons financieel geholpen; daar zijn wij hen dankbaar voor omdat hiermee de oprichtingskosten konden worden gedekt.

Het bestuur

De vereniging Scootmobielclub Putten heeft een formeel bestuur, bestaande uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en een algemeen adjunct, tevens propagandist.

Bertha van Renselaar
Telefoonnummer 06-53808761

Gerie van Bentum
Telefoonnummer 06-15437451

Harry Roffel
Telefoonnummer 0341-355563

Jan van den Ham
Telefoonnummer 06-23986637

Bij deze personen kunt u nadere informatie verkrijgen, u kunt zich ook opgeven als lid van onze vereniging en als deelnemer aan de tochten.

Scootmobielclub Putten

  • Met z’n allen er op uit
  • Gezellige activiteiten doen
  • Nieuwe mensen ontmoeten
  • Prachige natuur bekijken
  • Lekker kletsen en genieten
  • Betrokken vrijwilligers
  • Veiligheid voorop

Kunnen we er op uit?

Weersverwachting
Putten

Word lid van onze club

Wordt vandaag nog lid van onze club en rij mee met onze tochten.

Je kunt je hier aanmelden of per telefoon contact opnemen.

Met dank aan onze sponsors

Carias
Zorg op Zee

H. van Hunen
Witgoed, Radio, TV & DAB

Overnodig
Kringloopwinkel

En alle vrijwilligers in het bijzonder!